Coaching

“Uit je hoofd en in je lijf (hart)”

Iedereen kan met andere oorzaak uit balans raken bijvoorbeeld door stress op het werk, een stukgelopen relatie, het verlies van een dierbare, burnout klachten, niet weten wat je wilt, niet lekker in je vel zitten, willen veranderen van baan, en veel meer.

Wanneer je uit balans raakt, werkt dat vaak zowel geestelijk als lichamelijk door. De klachten die dit oplevert kunnen per persoon flink verschillen en daarmee ook aan welke vorm van coaching jij behoefte hebt . Daar waar de één liever zit en praat, komt de ander pas los wanneer het lichaam er meer bij betrokken wordt. 

In de coaching gaan we terug naar de basis. Wat is nou belangrijk voor je? Wat wil jij nu echt? Wat heb jij nodig om de stappen te kunnen zetten die jij wilt nemen? In het coachtraject komen we daar stap voor stap achter.

Soms zullen we gewoon zitten en praten, maar ik laat je ook graag oefeningen doen die uitnodigend zijn om uit je hoofd en in je lijf te gaan zitten. In je hoofd zitten je gedachtes, je patronen, je angsten, je overtuigingen terwijl je gevoel in je lijf (hart) zit. Je gevoel is je kompas en het geeft je richting. In onze cultuur zijn we zo gewend in ons hoofd te gaan zitten dat we de signalen van ons lijf en onze gevoelens maar lastig erkennen of kunnen interpreteren. De oefeningen die we doen brengen je meer in contact met je gevoel en met wat je hart aangeeft te willen.

De coaching kan zowel binnen als buiten plaatsvinden, afhankelijk van de vragen die er spelen en de werkvormen. Samen gaan we opzoek naar een nieuwe balans.

De coaching wordt los aangeboden maar kan ook in combinatie met Personal Training.

De tarieven voor coaching zijn 90 euro per uur (privé, zakelijk geldt een ander tarief). De sessies duren 60 tot 90 minuten

Wil je graag meer informatie over coaching door mij?

Share This