Coaching

In balans komen

Iedereen kan met andere oorzaak uit balans raken bijvoorbeeld door stress op het werk, een stukgelopen relatie, het verlies van een dierbare, burnout klachten, niet weten wat je wilt, niet lekker in je vel zitten, willen veranderen van baan, en veel meer.

Wanneer je uit balans raakt, werkt dat vaak zowel geestelijk als lichamelijk door. De klachten die dit oplevert kunnen per persoon flink verschillen maar het mentale, fysieke en emotionele is vrijwel altijd aan elkaar verbonden. Daarom besteden we ook aan alle drie de nodige aandacht.

In een coachtraject hebben we coachsessies en beweegsessies of een combinatie daarvan. Soms zullen we gewoon zitten en praten, maar soms ook wandelen of boksen. Door zowel op mentaal, fysiek als emotioneel gebied oefeningen te doen kom je meer in contact met je gevoel en met wat je wil en kan. Samen gaan we opzoek naar een nieuwe balans.

De coaching zal doorgaans buiten plaatsvinden in Wageningen en omgeving. 

Voor meer informatie check ook mijn coachingswebsite : https://www.cocooncoaching.nl 

De tarieven voor coaching zijn 90 euro per uur (privé, zakelijk geldt een ander tarief). De sessies duren 60 tot 90 minuten

Wil je graag meer informatie over coaching door mij?

Share This