Over Linda

Over mij als Personal Trainer en Coach

Al van jongs af ben ik groot liefhebber van sport en bewegen. Mijn interesse was (en is) divers van tennis, volleybal en hockey tot karate, ultimate frisbee, roeien, fitness en schaken. Als student heb ik fanatiek triatlon (zwemmen, wielrennen en hardlopen) gedaan. Sinds een paar jaar ben ik actief in de survivalsport en vind dat enorm uitdagend en leuk. Survival is in een sport waarbij techniek, focus en doorzettingsvermogen van cruciaal belang zijn. Deze kernpunten komen ook terug in mij als persoon, in mijn leven en in mij als Personal Trainer.

Na een studie tropisch landgebruik (Wageningen UR) heb ik 4 jaar als onderzoeker gewerkt. Daarna heb ik het roer omgegooid om met mijn passie, sport en bewegen, verder te gaan. Al tijdens mijn fitness opleiding kon ik aan de slag bij een sportschool als groepslesinstructeur en personal coach. Sinds 2013 werk ik als zelfstandig Personal Trainer en sinds 2017 ook als coach.

Ik heb gezien wat bewegen en gezonder eten voor een ieder kan opleveren. Mensen voelen zich fitter, energieker, blijer en veerkrachtiger. Dat gun ik iedereen en daar wil ik mijn bijdrage aan leveren.

Ik vind het heerlijk om praktisch met mensen bezig te zijn. We trainen samen, ik begeleid in voeding en jij haalt de resultaten. Ik kies ervoor om met mijn klanten buiten te trainen, dus behalve dat er lekker getraind wordt en resultaten behaald worden, voelen we de wind in onze haren, de zon op ons gezicht, en komen we op de mooiste plekjes van Wageningen en omstreken. 

Over mij als Coach

Binnen Personal Training (PT) besefte ik me steeds meer dat de mentale component minstens even belangrijk is als de fysieke. In sommige gevallen is het niet afdoende om alleen heel hard te gaan trainen om een bepaald doel te bereiken. Om een doel duurzaam te behouden is het soms nodig hardnekkige patronen te doorbreken en gedrag blijvend te veranderen. Daarom heb ik een post-HBO coachopleiding gedaan. Sindsdien combineer ik Personal Training regelmatig met een coachtraject, maar ik bied ook opzichzelfstaande coachingstrajecten aan.

Opleidingen:

  • Life & Loopbaancoaching (NOBCO erkend)
  • NASM Personal Trainer opleiding
  • AFN fitnesstrainer A en B
  • Motiverende gespreksvoering
  • Mediation opleiding (The Lime Tree)
  • Spinning instructeur
  • Bodypump instructeur
  • CXWorx instructeur
  • BOSU instructeur

 Behalve van mijn werk houd ik ook erg veel van de natuur en bovenal van mijn gezin. Dat is mijn grote liefde Peter en onze 4 prachtige kinderen.

Share This