Personal Training

 12 Iedereen is anders en heeft een eigen leefstijl en eigen eetgewoontes. Personal training is meer dan alleen samen sporten. Ik kijk naar het totaal plaatje van bewegen, rust, stress, eetgewoonte en motivatie. Dat is de basis voor een persoonlijk plan dat we samen opstellen en dat we continu evalueren en bijstellen. We trainen één of twee keer in de week en ik ben 24/7 beschikbaar om je naar je doel te coachen.

Voordat we samen gaan trainen hebben we een (gratis) intake, hierin bepreken we jouw doelstelling en maken we een persoonlijk plan om dat doel te behalen. Tijdens de eerste training ga ik kijken waar je op dat moment staat door middel van een bewegingsanalyse,  een aantal metingen en tests. Op deze manier zul je op het voor jou passende niveau beginnen en kunnen we tussentijds evalueren hoe je vordert. Wanneer je wilt afvallen of aankomen geef ik je voedingsadvies dat goed te integreren is in jouw leven en dat je vol kunt blijven houden.

De trainingen zijn afwisselend, opbouwend en altijd op het niveau dat jou net een stapje verder brengt. We trainen bewust in de buitenlucht om van de rust van de natuur te genieten en het gevoel van vrijheid tijdens het trainen te beleven. De training is opgebouwd uit een aantal oefeningen die spierversterkend zijn, je coördinatie prikkelen en conditioneel uitdagend zijn. Ik werk dan ook graag met robuuste materialen waarbij je tijdens de oefeningen je gehele lichaam moet gebruiken, zoals kettlebells, TRX, medicin ballen, battleropes, etc.

Tarief

Personal training: €75,- per uur, 12 lessen €882, 24 lessen €1710. 

Een training van 45 minuten (€60,-) of een half uur (€40) is ook mogelijk.

 

Wil je graag meer informatie over Bootcamp?

Share This