Testimonials

Vóór mijn zwangerschappen schommelde mijn gewicht tussen 65 en 68 kg. Mijn jongste dochter is inmiddels 6 jaar, maar tot nu toe kon ik niet de kracht vinden om weer echt onder de 70 kg te wegen. Toch voelde ik me daardoor niet lekker in mijn vel. Mede daardoor liet ik m’n voorheen redelijk oplettend eetgedrag los en binnen een vrij korte tijd woog ik ineens 78 kg.

Toen vroeg ik Linda om hulp. Ik had voor m’n gevoel echt een ‘schop onder de kont’ nodig. Ik gaf haar aan dat ik weer onder de 70 kg wilde wegen en ook dat ik me sterker wilde voelen en een betere conditie zou willen. Ze gaf me het vertrouwen dat we in 10 weken dat doel konden halen.

We trainden 1x in de week samen en 2x in de week trainde ik zelfstandig, maar daarbij werd ik via sms gecoacht. Ook gaf ze adviezen over mijn voeding. Tussentijds en na trainingen bleef ze altijd via sms op de hoogte en zo kreeg ik steun.

Na 10 weken woog ik 68,6 en voelde ik me super! Doel gehaald!

Ik ben nu weer zo’n 4 weken verder en ik hou zelf het trainen goed vol. Inmiddels weeg ik weer 65 kg en zit ik erg lekker in mijn vel! Voor mij was ’t de perfecte ‘schop’.

Marion van Espelo

Ik vind het heerlijk eens per week een half uur te knallen op een mooie locatie in de buitenlucht. De Combat-Fit training is één op één en dat ervaar ik als zeer intensief en effectief. De sfeer is altijd goed.

Linda legt de verschillende technieken duidelijk en op een prettige manier uit en heeft een lekker tempo in de training zitten. Ze stemt het aanbod af op de persoon en hier zit een duidelijke opbouw in. De trainingen bevatten stoot- en traptechnieken afgewisseld met krachttraining, waardoor ik zowel armen, benen als romp train. De Combat-Fit training geeft mij voldoende houvast, motivatie en uitdaging om daarnaast nog twee keer in de week zelf te sporten èn dit vol te houden. Ik train nu een jaar bij Linda en merk dat ik meer spierkracht heb opgebouwd waardoor mijn lijf strakker en fitter voelt. Ik kijk elke week uit naar de training en heb na afloop altijd een voldaan, energiek en blij gevoel.

Helga

Mijn neuroloog zei: “trainen helpt niet”, maar trainen had mij altijd goed gedaan, dus ik geloofde hem niet en ging na overleg met Linda bij haar trainen. Ik heb krachtverlies in handen en voeten, ik struikel vaak. Mijn doel was niet om nu opeens een Hulk te worden, maar om de spieren die het nog wel doen sterker te maken, een betere conditie op te bouwen en mijn evenwicht te verbeteren. Linda bedenkt oefeningen die op jouw niveau zijn afgestemd en let goed op of je ze goed uitvoert, zodat je geen blessures oploopt. Verder is ze enthousiast, sympathiek, positief en natuurlijk…. supersportief. Ik ging “met sprongen” vooruit. Trainen bij Linda is absoluut een aanrader!

Elly

61 jaar

Sinds twee jaar doe ik mee me het bootcamp van Linda Admiraal.

Na een paar jaar binnen getraind te hebben leek het mij goed om ook eens buiten te gaan sporten. Ik heb mij toen aangemeld voor de zondag-ochtendgroep van Linda.
Linda zorgt ervoor dat de trainingen afwisselend en uitdagend zijn. Oefeningen worden goed uitgelegd en ook tijdens de uitvoering krijgen we aanwijzingen om alles goed te doen. Elke maand een andere locatie elke maand nieuwe oefeningen
Gezellige groep maar als het te gezellig wordt maakt Linda het even een tandje zwaarder om iedereen bij de les te houden.
Er wordt veel gelachen want ook dat is goed voor de buikspieren!
Hans

Ik ben een echt ochtendmens. Terwijl mijn man en onze kinderen zich nog even omdraaien ben ik op zondagmorgen lekker aan het bootcampen met Linda. In de kuil in het bos, in de uiterwaarden of in het Arboretum, de natuur verhoogt het plezier en de ontspanning. De trainingen zijn afwisselend en best pittig, maar ook gewoon goed te doen. We rennen, springen, drukken op, sjouwen met stenen, boksen tegen een stootkussen, doen onze favoriete burpies en sluiten vaak af met een circuitje. De sfeer is altijd goed en er wordt veel gelachen. Linda heeft zichtbaar lol in het motiveren van de groep. “Wie is er morgen bij?” appt Linda op zaterdag. “Goed getraind, mensen” lees ik op mijn telefoon als ik om 11:00 aanschuif bij het ontbijt met man en kids. Een heerlijk begin van de zondag!

Lenneke

Toen ik na 15 jaar rugby de stap maakte van speler naar trainer, merkte ik dat mijn eigen conditie achteruit ging. Om toch rugby-fit te blijven, zodat ik af en toe een wedstrijd mee kan spelen, zocht ik een manier om zowel aan mijn loopconditie als aan kracht te kunnen werken. En het liefst niet binnen.

Bootcamp is hier perfect voor. Het zijn leuke, gevarieerde trainingen waarmee je je hele lichaam aan het werk zet. Of je nu beginner bent of al langer bezig, de trainingen zijn voor iedereen uitdagend. We zijn met een behoorlijke gedifferentieerde groep, maar Linda weet heel goed iedereen persoonlijk te motiveren! De variatie binnen de trainingen is ook erg prettig, elke keer komen er weer nieuwe oefeningen naar voren. Ondertussen heb ik al aardig vaak inspiratie opgedaan voor de conditietrainingen die ik zelf aan de rugbyers geef.

Stefen

Linda gaf op de sportschool onder andere les in Bodypump; dat is een groepsles gericht op het versterken van de spieren door middel van gewichten.  Linda is heel sportief en sterk. Dat werkt motiverend als je haar lessen volgt. Ze geeft enthousiast en pittig les en kan de groep daardoor net even iets harder laten werken. Door een schouderblessure moest ik noodgedwongen stoppen met Bodypump. In overleg met de fysiotherapeut van de sportschool ben ik na een (rust)periode weer langzaam aan begonnen met Bodypump. Ik heb toen bewust voor de les van Linda gekozen. Van te voren heb ik doorgegeven wat mijn blessure is en heb ik in overleg met haar het programma aangepast. Tijdens de les hield zij goed in de gaten of ik de oefeningen goed uitvoerde.Door de goede, zorgvuldige begeleiding van Linda heb ik de krachtsport langzaam weer kunnen oppakken en kan ik nu weer volop sporten. Ze heeft me adviezen gegeven voor het volgen van andere groepslessen; het heeft mijn schouder alleen maar sterker gemaakt. De blessure is helemaal weg!

Marian Borsboom

Ik ken Linda als instructrice voor groepslessen Bodypump (spierversterkende les) en CX-works (rompverstevigende les). Ik heb gezien dat zij zich die vaardigheid snel heeft eigen gemaakt, met bovendien een erg prettige stijl. Niet alleen houdt zij de techniek van de sporters goed in de gaten, ze doet zelf meer dan volwaardig mee. Je weet dat zij de inspanning mee-ervaart en dat als zij “en nog es” roept, het ook voor haar uit de tenen komt – maar dat het kàn, en dat jij het ook kunt. Verder is opvallend dat zij zich met alle sporters goed verstaat, ongeacht achtergrond of leeftijd – en dat dus ook velen het betreurden toen zij als instructrice voor de genoemde lessen stopte.

Sjoerd Hoornstra

Share This